MAPA POLSKIFRANCAISDEUTSCHENGLISHČESKY

















PEČENÍ PRAVÝCH HODOVÝCH KOLÁČŮ

než těsto vykyne, připraví se posypka a nádivky "vyhazování" těsta na pecáky - váží se každý kousek než vykynou pecáky, přpraví se "hnětky" aby se vše podařilo, musí být i "vnitřní" posila koláče jsou připraveny na pečení ... a už se sází do pekárky babička Prokešová - hlavní osoba celého dění - si pečení ohlídá plechy se po vytáhnutí z pekárky trochu ochladí na zemi ... jenom je, Heli, pořádně potři - máslem ani rumem nešetři !!! zchládlé pecáky se ze spodní strany omyjí od popela z pekárky, následuje maštění a sypání perníkem a cukrem dílo je hotovo - oběd zasloužený
DALŠÍ INFORMACE: Jindřichov
Kontakt na webmastera osoblazsko@infosystem.cz

Copyright 1998-2023 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule